Politica noastra

Nu recuperam, nu platiti nimic! este o garantie pentru eforturile pe care le vom depune pentru a recupera debitul dumnevoastra. La noi veti plati doar performanta!


Cine suntem? Ce am realizat? Ce ne propunem?

Trecut

Recuperam creante, debite, datorii din anul 2006. SC Kolcze Iliuta & Asociatii SRL a reusit intr-un interval relativ scurt de timp sa se impuna pe piata de recuperari creante din Romania, ajungand la inceputul anului 2007 sa aiba peste 1000 de clienti activi. Experienta si seriozitatea, dovedite de echipa noastra de-a lungul anilor, inainte de infiintarea societatii in 2006 si dupa, adunate cu un efort  financiar deosebit, au dus la dezvoltarea si recunoasterea profesionalismului de catre Asociatia de Management al Creantelor Comerciale in anul 2008, acordand statul de membru cu drepturi depline.

 

Datorita extinderii si cerintelor tot mai ridicate din domeniu, SC Kolcze Iliuta & Asociatii SRL, la sfarsitul anului 2009, a decis mutarea firmei intr-un mediu profesionist, cu o capacitate de dezvoltare mai mare, in complexul de birouri Electromagnetica Bussines Park.

Prezent

Pentru a veni in intampinarea potentialilor nostri clienti, dar nu numai, momentan lucram la:

 - rebrand site, dezvoltat pe noile platforme de web, sistem de upload direct pe site al actelor care atesta creantele si debitele dumneavoastra, in felul acesta putand sa scurtam intervalul de timp aferent analizarii cererii.

-  modernizare Call Center - remodernizare baza informatica conform noilor standarde din domeniu.

-

Viitor

In scopul alinierii la standarde europene a serviciilor noastre, vom infiinta si un birou de mediatori autorizati conform legii nr. 192/2006.

 

Profesionalism

Persuasiunea, persistenta si profesionalismul sunt standardele si mandria agentiei noastre. Acestea sunt secretul unei rate mari de succes si a unui nivel mare de satisfactie a clientului.

 


         

Descarca Ghid Gratuit!

Descarca ghidul KI&A de prevenire si reducere a riscului de neplata!
Nume:
eMail:
(obligatoriu)

Consiliere Gratuita!
cu avocati experti in recuperari

Va contactam noi, sau sunati-ne la: 021-410.77.10 / 021-410.77.17

calculator comision

Calculator comision

  • Creanta/Debit (lei):
  • Scadenta: