Despre Noi - Kia Juridic - Recuperare creante, debite

Despre Noi

Politica noastra

Nu recuperam, nu platiti nimic! este o garantie pentru eforturile pe care le vom depune pentru a recupera debitul dumnevoastra. La noi veti plati doar performanta!

Recuperam creante, debite, datorii pe cale amiabila, judiciara si extrajudiciara, inca din anul 2006. Am reusit intr-un interval relativ scurt de timp sa ne impunem pe piata de recuperari creante din Romania, ajungand la inceputul anului 2007 sa aiba peste 1000 de clienti activi.

Recuperarea si colectarea creantelor restante este scopul nostru. Prin combinarea serviciilor de calitate si a preturilor rezonabile, procedurile oferite de noi pentru recuperarea sumelor de bani restante au de cele mai multe ori succesul scontat.

Investim in oameni, iar acest lucru face ca misiunea noastra de a fi printre cei mai buni sa se implineasca. Suntem o echipa tanara, entuziasta, dornica de a avea clienti multumiti, tocmai de aceea depunem toate diligentele necesare in vederea recuperarii creantelor restante. Noi construim relatii de lunga durata cu partenerii nostri, iar gradul lor de satisfactie se reflecta in predarea lunara a creantelor neincasate catre societatea noastra, in vederea recuperarii lor, lucru care ne bucura si ne motiveaza deopotriva.

Am inteles faptul ca nu este de ajuns pentru o agentie de recuperare a creantelor sa colecteze pur si simplu banii. Aceasta trebuie sa actioneze cu responsabilitate si profesionalism, protejand reputatia partenerului sau, astfel incat sa educe rau-platnicii clientilor nostri sa isi achite la timp datoriile sau cat mai aproape de data scadenta. In procesul de recuperare a datoriilor punem accent pe doua lucruri esentiale: colectarea banilor si mentinerea relatiei comerciale dintre client si debitorul sau, acolo unde este posibil.

Ne dorim sa va demonstram ca serviciul de recuperari creante pe care il oferim este unul eficient, iar mai apoi sa facem o analiza a rentabilitatii in urma careia dumneavoastra sa decideti daca doriti sa transformam aceasta colaboare intr-un parteneriat de lunga durata.

Profesionalism

Persuasiunea, persistenta si profesionalismul sunt standardele si mandria agentiei noastre. Acestea sunt secretul unei rate mari de succes si a unui nivel mare de satisfactie a clientului.