Servicii atributii juridice firme

Servicii specifice

Servicii atributii juridice firme

Servicii atributii juridice firme

Serviciile noastre acopera tot ce inseamna departament si atributii juridice in cadrul unei firme.

 

Kolcze Iliuta & Asociatii lista servicii


Recuperare creante, Recuperare debite, Recuperare datorii

Serviciul de recuperare creante va ofera posibilitatea de a va intregi patrimoniul ca urmare a unor facturi neincasate, contracte neonorate, imprumuturi nerestituite sau orice alte creante neincasate de orice natura.

Colectare creante, Colectare debite, Colectare datorii

Serviciu de colectare de debite este un serviciu aparte. In general, aceste creante nu au vechime mai mare de 45 zile si pentru incasarea lor, eforturile si timpul pierdut al agentilor de vanzari si contabililor nu isi gasec rentabilitatea.

Modificari si infiintari societati comerciale si PFA

Inceperea unei afaceri noi poate fi incitanta, placuta, dar presupune si multa munca. Vrem sa fim primul dumneavoasta partener de afaceri si va vom oferi un pachet de servicii pentru un start bun in domeniul pe care il veti alege.

Avocatura / Servicii Juridice

In conditiile in care, din diferite motive, creanta nu a putut fi recuperata pe cale amiabila, societatea noastra va pune la dispozitie avocatii si juristii nostrii cu experienta in acest domeniu care va vor reprezenta in instanta pentru obtinerea de titluri executorii impotriva debitorilor dumneavoastra. De asemenea va vor oferi consultanta specializata si vor parcurge toate etapele procesului, inclusiv caile de atac.

Executor Judecatoresc

Daca detineti deja un titlu executoriu, ca de exemplu o Fila CEC sau un Bilet la Ordin sau chiar o hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila, compania noastra, prin colaboratorii nostri-executori judecatoresti, va asigura si punerea in executare a acestor titluri. Executarea silita implica urmarirea bunurilor mobile, imobile, dar si poprirea conturilor bancare ale debitorului dumneavoastra.

Faliment / Insolventa companii

Conform Legii nr. 85/2014, procedura insolventei poate fi declansata impotriva unei persoane juridice doar daca datoria pe care o are aceasta depaseste suma de 40000 lei. Pentru dosarele in care creanta de recuperat este superioara acestui prag, specialistii nostrii vor formula „Cererea de declansare a procedurii insolventei”. De asemenea pentru debitorii, care se afla deja in aceasta procedura, vom formula „Cerere de inscriere la masa credala”.