Colectare creante, Colectare debite, Colectare datorii

Colectare creante, Colectare debite, Colectare datorii

Colectare creante, Colectare debite, Colectare datorii

Colectare creante, Colectare debite, Colectare datorii

Serviciul de colectare creante, colectare debite, colectare datorii este un serviciu aparte care nu se inscrie in tiparul creantelor ce trebuie recuperate in mod obisnuit. In general, aceste creante nu au o vechime mai mare de 45 zile si pentru incasarea lor, eforturile si timpul pierdut al agentilor de vanzari si contabililor nu isi gasec rentabilitatea.

Acest serviciu se adreseaza in principal companiilor care emit lunar un numar mare de facturi, ca urmare a activitatiilor de productie si distributie, dar nu numai si care genereaza un numar relativ insemnat de debitori restanti. Debitorii vor fi tratati la fel, indiferent de vechimea si cuantumul creantei lor.

Serviciul Colectare creante, Colectare debite, Colectare datorii consta in transmiterea catre debitor a trei notificari de plata amiabile, seccesive, la un interval de 7 zile calendaristice una fata de cealalta.

Notificarile sunt adresate de catre KIA  in calitate de mandatar-colector al Beneficiarului, cu indicarea contului si bancii Beneficiarului in vederea efectuarii platilor de catre debitori. Debitorii sunt indemnati sa confirme efectuarea platii prin fax.

Practic, Beneficiarul va transmite la sfarsitul fiecarei saptamani catre KIA o baza de date in format Excel care va cuprinde urmatoarele informatii referitoare la debitori: denumire, adresa exacta la care vor fi expediate notificarile, numar de tel/fax/mobil, adresa e-mail, nume reprezentant legal, numarul, data si valoarea fiecarei facturi emise, valoarea restanta a fiecarei facturi, suma totala ramasa neachitata.

Indiferent de valoarea facturilor neincasate, indiferent de sumele ce vor fi recuperate prin acest serviciu, toate costurile de redactare si transmitere a celor 3 notificari vor fi suportate de catre KIA, Beneficiarul achitand, doar o suma lunara, sub forma de abonament, stabilita la incheierea contractului, in functie de numarul facturilor/debitorilor.

In cazul in care, ca urmare a serviciului de colectare creante, raman debite neincasate, beneficiarul are posibilitatea de a alege serviciul Recuperari creante / debite, unde va beneficia de un discount de 5% din onorariul nostru de succes pe care puteti sa-l aflati apasand Calculator Tarife K&I .

Articole din aceasta categorie: