Modificari si infiintari societati comerciale si PFA

Modificari si infiintari societati comerciale si PFA

Modificari si infiintari societati comerciale si PFA

Modificari si infiintari societati comerciale si PFA

Inceperea unei afaceri noi poate fi incitanta, placuta, dar presupune si multa munca. Noua dumneavoastra afacere se va baza pe idei despre cum se va numi societatea, cu ce se va ocupa si cum va functiona pentru a fi profitabila, idei care o vor face sa fie unica. Noi te putem ajuta cu servicii complete de modificari si infiintari societati comerciale si PFA.

Vrem sa fim primul dumneavoasta partener de afaceri si va vom oferi un pachet de servicii pentru un start bun in domeniul pe care il veti alege.

Promisiunile noastre:

  • cel mai rapid timp de procesare
  • cel mai bun pret
  • confidentialitate
  • fara taxe ascunse

Modificari si infiintari societati comerciale si PFA in Bucuresti si judetul Ilfov.

Pentru mai multe informatii am creat special un nou site, echipa noastra de profesionisti din departamentul juridic comercial va sta la dispozitie la urmatoarea adresa:

www.firmenoi.ro


O societate comercială (abreviat S.C.) reprezintă o asociație de oameni de afaceri alcătuită pe baza unor investiții de capital, urmărindu-se obținerea unor beneficii comune. Societatea comercială este uneori privită ca subordonată întreprinderii (companiei).

Există societăți în nume colectiv, în cazul cărora se asociază un număr mic de persoane în vederea întemeierii unei întreprinderi comerciale sau industriale. Contribuția fiecărei persoane este atât sub formă de capital, cât și de muncă; obligațiile trebuie asumate nelimitat de către toți asociații.

 

Articole din aceasta categorie: