Servicii de specialitate Archives - Kia Juridic

Servicii de specialitate

07ian. 2015

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) si-a ales in cursul zilei de 6 ianuarie 2014 noua conducere. Daca pentru functia de presedinte a existat o singura candidatura, cea a judecatorului Adrian Bordea, pentru cea de vicepresedinte lupta s-a dat intre procurorii Bogdan Gabor si Gheorghe Muscalu, pozitia fiind ocupata de cel din urma. Adrian Bordea […]

03dec. 2013

Potrivit unui studiu efectuat de ACCACE, una dintre principalele companii de consultanta in afaceri din Europa Centrala si de Est, Romania detine cei mai buni timpi de raspuns la solicitarile inaintate catre Registrul Comertului.

09ian. 2013

Dupa un control efectuat marti la fabrica Nokia din Chennai (India), autoritatile fiscale indiene vor sa recupereze de la Nokia taxe de 545 milioane de dolari. Actiunile companiei finlandeze au scazut la bursa de la Helsinki cu peste 6%, la 3,07 euro, dupa publicarea informatiilor privind cercetarile autoritatilor la fabrica Nokia din Chennai.

25iul. 2012

Dupa ce discutiile cu Mega Image au esuat, Interex isi cauta in continuare cumparator. Vanzarile lantului de supermarketuri au scazut cu 60% comparativ cu anul 2008, iar pierderile s-au majorat de patru ori fata de perioada la care facem referire.