Recuperare creante, Recuperare debite, Recuperare datorii

Recuperare creante, Recuperare debite, Recuperare datorii

Recuperare creante, Recuperare debite, Recuperare datorii

Recuperare creante, Recuperare debite, Recuperare datorii

Nu recuperam, Nu platiti nimic!

  • nu percepem comision pentru administrare dosarului;
  • nu percepem comision pentru interogarile comercial – juridice;
  • pentru creante cu documente justificative incomplete, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa de administrare a dosarelor. Pentru mai multe informatii, va rugam contactati departamentul de vanzari.

Serviciul de recuperare creante, recuperare debite, recuperare datorii va ofera posibilitatea de a va intregi patrimoniul ca urmare a unor facturi neincasate, contracte neonorate, imprumuturi nerestituite sau orice alte creante neincasate de orice natura.

Nu trebuie decat sa ne trimiteti documentele care stau la baza creantei dumneavoastra prin fax, e-mail sau posta, conform datelor din contact, sau va puteti inscrie cazul in formularul noilor clienti, iar in cel mai scurt timp unul dintre specialistii nostri va va contacta pentru preluarea cazului.

Pentru a putea demara procedura de recuperare creante, recuperare debite, recuperare datorii, vom incheia un contract de mandat comercial, prin care ne veti imputernici sa ne ocupam de cazul dumneavoastra. In prima faza vom incerca recuperarea creantei pe cale amiabila. Metodele de lucru in cazul procedurii amiabile cuprind: investigatii ale solvabilitatii debitorului, bunurilor acestuia, investigatii privind identificarea asociatilor si administratorilor societatii, discutii telefonice, notificari, intalniri directe. In 90% din cazuri aceasta metoda si-a dovedit eficienta.

In cazul in care, in urma acestor demersuri, debitorul nu reactioneaza pozitiv la solicitarile noastre, vom demara procedura litigioasa de recuperare a datoriei prin chemarea in judecata a datornicului, urmata de executarea silita a acestuia, de asemenea prin formularea de plangeri penale, cereri de declansare a procedurii falimentului, etc.

Costurile de recuperare a creantelor vor fi suportate de agentia noastra, cu exceptia taxelor judiciare de timbru datorate strict catre instanta si/sau executor judecatoresc.

In caz de succes, onorariul nostru consta intr-un comision cuprins intre 3-18 % din valoarea debitului, in functie de vechimea si cuantumul acestuia, stabilit o data cu incheierea contractului de mandat si perceput la momentul recuperarii reale si efective a creantei.

Pentru a putea afla estimativ ce inseamna acest onorariu in termeni financiari faceti click pe Calculator Tarife K&I .

Recuperari creante

Recuperari debite

Recuperari datorii

recuperari creante

>Recuperari debite

Recuperari datorii

recuperare, creante, debite, datorii, recuperari, debit, creante neincasate, recuperari creante, recuperam, creanta, datorie, facturi, factura, avocati, avocatura, recuperator, recuperatori, consultanta, consilier, juridic, bilet la ordin, fila cec, colectare, debt, debts collection, plata, contract, executori, executare silita, lichidatori, instanta, firma,

Articole din aceasta categorie: