Modificari si infiintari societati comerciale si P.F.A. Archives - Kia Juridic

Modificari si infiintari societati comerciale si P.F.A.

02iul. 2018

Incepand cu data de 1 Iulie, toate societatile comerciale, inclusiv cele infiintate inainte de iunie 2012, sunt obligate sa aiba analiza de risc la securitate fizica. Pentru firmele constituite dupa Iunie 2012, aceasta prevedere era oricum obligatorie. Analiza de risc la securitate fizica trebuia sa devina obligatorie din vara anului 2017, insa din cauza numarului […]

08aug. 2017

Profesionistilor care se vor inmatricula în registrul comertului dupa data de 07 iulie 2017 li se va aloca un identificator unic la nivel european (EUID) prin Sistemul Informatic Integrat al Oficiului National al Registrului Comertului, care va fi evidentiat în cuprinsul certificatului de inregistrare emis de oficiile registrului comertului de pe langa tribunale.

31ian. 2017

Incepand cu 1 Februarie 2017, data intrarii in vigoare a Legii nr. 1/2017, lege ce priveste eliminarea unor taxe si tarife, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, antreprenorii vor fi scutiti de costurile inregistrarii unei entitati cu sau fara personalitate juridica( SRL, SRL-D, PFA, Intreprindere Individuala sau Familiala)