INREGISTRARE SOCIETATILOR COMERCIALE SI PFA scutita de taxele de la Registrul Comertului - Kia Juridic

Incepand cu 1 Februarie 2017, data intrarii in vigoare a  Legii nr. 1/2017, lege ce priveste eliminarea unor taxe si tarife, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, antreprenorii vor fi scutiti de costurile inregistrarii unei entitati cu sau fara personalitate juridica( SRL, SRL-D, PFA, Intreprindere Individuala sau Familiala)

Potrivit art. 1, alin (21) din Legea 26/1990 privind Registrul Comertului, prin inregistrare intelegem atat inmatricularea comerciantului cat si inscrierea mentiunilor , precum si alte operatiuni care sunt mentionate in Registrul Comertului conform legii.

Asadar, incepand de maine, antreprenorii isi pot inregistra mult mai usor o entitate, fiind scutiti de toate taxele pe care Registrul Comertului le-a perceput pana astazi, 31 Ianuarie 2017.

Daca sunteti interesati de o colaborare cu K&I, in vederea inregistrarii sau modificarii de societati comerciale si P.F.A. nu ezitati sa ne contactati la tel./fax: 021.410.77.10 sau la email: office@kia-juridic.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • captcha

    Please enter the CAPTCHA text

*