Colectare creante / debite / datorii Archives - Kia Juridic

Colectare creante / debite / datorii

27iun. 2016

O comunicare eficienta a documentelor catre client poate evita situatiile de intarzieri la plata a facturilor si ajuta foarte mult in procesul de recuperare a creantei atunci cand debitorul refuza sa-si achite datoriile.

24oct. 2014

Mai multi agenti de munca temporara au fost sanctionati de catre Inspectorii fiscali pentru ca au platit, pentru veniturile acordate salariatilor temporari, impozit si contributii sociale la nivelul salariului minim brut, desi diurna neimpozabila oferita era de 2000-2500 de euro. Una dintre masurile luate de catre inspectori, a fost reincadrarea fiscala a diurnei.

27aug. 2013

Elvila, detinuta de Viorel Catarama, va concedia in perioada iulie-septembrie 66 de an­ga­jati. Cei mai multi angajati provin din zona de productie, aceasta ma­sura fiind agreata cu sindicatele ca urmare a situatiei financiare pre­care a firmei.

07mart. 2012

Yahoo, grupul de internet american, vrea sa disponibilizeze mii de angajati in cadrul programului de restructurare initiat de Scott Thompson, noul director executiv al companiei.

01nov. 2011

A cincea banca dupa active, UniCredit Tiriac Bank a inregistrat la sfarsitul primului semestru credite neperformante de aproape 2 mld. lei, in crestere fata de sfarsitul anului trecut cu aproape 30%, ponderea acestora din totalul portofoliului de credite ridicandu-se la 13,7%.

  • 1
  • 2