Posta romana a reziliat contractele paguboase de peste 400 mil. € - Kia Juridic

Posta Romana a incheiat anul 2011 cu pierderi de 4,3 milioane de euro, mai mici cu 23,7 milioane de euro fata de anul 2010, dupa ce a reziliat contracte paguboase in valoare de 441 de milioane de euro.

Directorul general al Postei, Dumitru Neagoe, a declarat ca „Ultimul an a reprezentat pentru Posta Romana o perioada cu decizii luate sistematic in vederea redresarii economice a companiei. Drept urmare a eforturilor, pentru prima data in ultimii trei ani, mai precis din luna august 2011, Posta a inregistrat profit, reusind sa incheie semestrul al doilea al anului trecut cu un profit de 3,7 milioane euro. Desi am incheiat anul 2011 cu o pierdere de circa 4 milioane euro, acesta trebuie pus in balanta cu cifrele din 2010”.

Printre contractele semnate in 2008 si reziliate acum de Posta se numara cele incheiate cu Blue Air, Porsche mobility, Romprest si UTI Facility Management.

Pana la sfarsitul lunii martie, Posta Romana va concedia cel putin 600 de angajati si va reduce in continuare numarul oficiilor postale, cu peste 135 unitati.

Mai multe aici:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • captcha

    Please enter the CAPTCHA text

*