insolventa Archives - Kia Juridic

Tag Archives: insolventa

Cunoscuta societate de panificatie SC LIDER PAN SRL se confrunta cu mari probleme financiare si a ajuns in pragul insolventei. In 20.04.2015 Tribunalul Bucuresti a admis solicitarea debitoarei SC LIDER PAN SRL de-a deschide procedura insolventei, acordandu-se ca termen limita de depunere a cererilor pentru inscrierea la masa creditorilor pana la 05.06.2015. SC LIDER PAN […]

La cererea creditoarei SC Silnef Security SRL Tribunalul Brasov a deschis procedura de insolventa a SC Fotbal Club Brasov SA. Miercuri cererea a fost admisa de catre instanta de judecata care a stabilit un nou termen pentru continuarea procedurii in data de 3 iunie.

Trenkwalder SRL, unul dintre principalii jucatori de pe piata serviciilor de recrutare si inchiriere de munca temporara din Romania, a intrat in insolventa. Societatea se regaseste printre primii cinci jucatori pe piata serviciilor de recrutare si inchiriere de forta de munca temporara din tara noastra, avand un numar de 3.700 de angajati. Decizia companiei de […]

Firma Nitroporos SRL Fagaras, ce are ca obiect de activitate “Fabricarea ingrasamintelor si produselor azotoase” a intrat in insolventa. La data de 26 septembrie 2014, Tribunalul Brasov a dispus deschiderea procedurii generale a insolventei impotriva societatii.

Operatiunile din Romania ale grupului german Praktiker au fost cumparate de catre omul de afaceri turc Omer Susli, care, in prezent, activeaza in domeniul constructiilor.

Anul 2014 nu a inceput prea bine pentru o buna parte dintre companiile romanesti, numai in Bucuresti fiind deschise peste 350 de insolvente in luna ianuarie. Acesta este urmat in de aproape de judetele Bihor (193), Mures (149) si Brasov (109).