banca Archives - Kia Juridic

Tag Archives: banca

Cea mai mare banca din Marea Britanie controlata de stat, Royal Bank of Scotland Group, intentioneaza sa concedieze peste jumatate din cei 18.900 de angajati ai unitatilor de investment banking. Dupa ce a primit cel mai mare ajutor din lume acordat unei banci, RBS, a raportat o scadere cu 63% a profitului operational in trimestrul al treilea al anului.

Asociatia Romana a Bancilor si Inspectoratul General al Politiei Romane au incheiat un parteneriat prin care bancile pot accesa baza de date a Politiei, pentru a verifica veridicitatea datelor de identitate oferite de clienti. Prin parteneriatul incheiat, se urmareste prevenirea si combaterea infractionalitatii indreptate impotriva institutiilor financiar bancare din Romania.
Speram ca prin acest parteneriat si numarul creantelor nerecuperate de la populatie sa scada.

FHB Mortgage Bank, cea mai importanta banca din Ungaria si-a exprimat interesul de a desfasura activitati la noi in tara. Fiind o banca specializata in credit ipotecare aceasta s-a aratat interesata in cumpararea creditelor ipotecare neperformante (creante) de la bancile locale, cu scopul de a le pune sub forma de obligatiuni ipotecare si a le lista la bursa.