Agentia Nationala de Administratie Fiscala a pus sechestru, pe halele companiei Nokia - Kia Juridic

Dupa ce s-au descoperit incalcari ale legislatiei vamale,  ANAF dupa mai multe controale facute la Nokia, a pus sechestru pe halele acestei companii.
Presedintele ANAF, Sorin Blejnar, a declarat „Suma de 10 milioane de dolari a fost stabilita in urma unei anchete legate de schimbarea regimului de import. Controlul a inceput in 2009 si a fost finalizat zilele trecute. Astfel de masuri sunt luate cand exista pericolul ca debitorul sa-si instraineze sau sa-si risipeasca activele. Sechestrul asiguratoriu nu pericliteaza activitatea societatii. Ne asigura noua posibilitatea recuperarii debitului, in cazul in care societatea intentioneaza sa nu isi plateasca datoria catre statul roman”.

Oficialul a precizat ca sechestrul asigurator a fost pus pe aproximativ 2,8 hectare de constructii, reprezentand toate spatiile de depozitare, spatiile de productie, birouri si a subliniat ca „nu are nici o legatura sechestrul asigurator cu plata muncitorilor de la Nokia, activitatea fabricii nu este pusa in pericol”.

Mai multe informatii aici:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • captcha

    Please enter the CAPTCHA text

*