Servicii de asistenta gratuite acordate de registrul comertului - Kia Juridic

Persoanele care doresc sa demareze o afacere si au nevoie de indrumare privind formalitatile legale pe care trebuie sa le intreprinda, pot beneficia de asistenta gratuita din partea registrului comertului.

Site-ul onrc.ro ne informeaza ca oficiile registrului comertului de pe langa tribunale pun la dispozitia profesionistilor servicii de asistenta de specialitate , in conformitate cu prevederile Legii 359/2004 Privind simplificarea formalitatilor la inregistrarea in registrul comertului a persoanelor fizice, asociatiilor familiale si persoanelor juridice, inregistrarea fiscala a acestora, precum si la autorizarea functionarii persoanelor juridice, cu modificarile si completarile ulterioare.

Articolul 37, al. (1) lit. a) – c) si g) din actul normativ mentionat, prevede ca oficiile registrului comertului de pe langa tribunale acorda gratuit urmatoarele servicii de asistenta:

– indrumarea prealabila privind formalitatile legale pentru constituirea si modificarea actelor constitutive ale firmelor;

– indrumarea pentru completarea corecta a cererii de inregistrare si a formularelor tipizate specifice activitatii registrului comertului;

– tehnoredactarea cererii de inregistrare;

– redactarea declaratiei pe propria raspundere a fondatorilor, administratorilor, imputernicitilor sucursalelor si a cenzorilor ca indeplinesc conditiile prevazute de lege.

Reprezentantii oficiilor registrului comertului pot oferii contra-cost mai multe servicii de asistenta.

Kolcze Iliuta & Asociatii va poate ajuta in relatia cu Registrul Comertului salvandu-va astfel timpul petrecut la cozi si solicitand diverse informatii.

Daca sunteti interesati de o colaborare cu K&I, nu ezitati sa ne contactati la tel./fax: 021.410.77.10 sau la email: office@kia-juridic.ro, marketing@kia-juridic.ro .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • captcha

    Please enter the CAPTCHA text

*