Valorificarea averilor imobiliare executate silit de catre banci, se dovedeste aproape imposibila - Kia Juridic

Gasirea de cumparatori pentru apartamentele, hotelurile si terenurile aflate in portofoliile bancilor care isi executa silit clientii rau-platnici, se dovedeste aproape imposibila, avand in vedere sumele de bani cerute.

Una dintre cele mai importante banci locale, Banca Comerciala Romana, se afla la cea de-a doua incercare de valorificare a unui teren de aproximativ 10.000 de metri patrati pe Bulevardul Theodor Pallady din capitala. La prima licitatie proprietatea a fost evaluata la 3,5 mil. euro insa nu s-a prezentat nimeni, BCR facand acum o a doua incercare de valorificare, la un pret de pornire de 2,6 mil. euro. Desi este o zona cautata in ultima perioada de investitori, cumparatorii sunt greu de gasit datorita preturilor solicitate.

Si banca greceasca Alpha Bank, incearca sa vanda 1.000 mp de padure intravilan cu 286.344 de lei in Sinaia iar la Bran un teren de 6.555 mp plus constructii la pretul de 223.230 lei.

In ultima perioada, numarul imobilelor scoase la licitatie de catre banci este tot mai mare iar executarea silita pare, pe zi ce trece, o metoda tot mai putin eficienta pentru ca bancile sa isi recupereze banii imprumutati.

Mai multe informatii aici:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • captcha

    Please enter the CAPTCHA text

*